Tehnologii si utilaje

Tehnologii si utilaje

Echipa noastra foloseste cele mai noi tehnologii si utilaje pentru combaterea daunatorilor si purtatorilor de boli si microbi.

Echipamentele si serviciile noastre sunt aprobate de Ministerul Sanatatii si de autoritatile sanitar-veterinare.

Actionam cu substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitatea pentru om si pentru animale, pentru distrugerea rozatoarelor (orice specie de soareci si sobolani).

In operatiunea de dezinsectie, folosim cele mai noi substante si tehnologii, de productie occidentala, care garanteaza eliminarea totala a disconfortului creat de insecte.

Acelasi lucru se intampla in operatiunile de dezinfectie din scoli si gradinite, spitale, institutii publice, spatii comerciale sau de locuit, unde protejarea factorului uman este obiectivul nostru primordial.

Oferim cele mai adecvate tratamentele de combatere a bolilor si daunatorilor plantei, prin operatiuni din domeniul fitosanitar. Pentru aceasta, apelam la procedura de fumigatie si la stropirea plantelor cu solutii preparate in combinatia optima din substante fungicide, insecticide, acaricide sau erbicide.

In operatiunea de erbicidare, misiunea noastra este de scapa culturile si spatiile de interes de orice plante daunatoare sau deranjante din punct de vedere vizual si al confortului. Pentru aceasta, utilizam materiale erbicide prin pulverizare, insistand pe tratarea canalelor, drumurilor, cailor ferate si a zonelor cu bogata vegetatie necultivata.

Periodicitatea erbicidarii depinde de gradul de infestare, tipul de vegetatie ┼či substanta activa folosita.

10 ani

experienta in domeniu

business business
Personal calificat

si tehnologii moderne

personal personal
Avem solutii

pentru orice tip de situatie

solutii solutii

Oferta personalizata

Cere o oferta personalizata, completand chestionarul sau apeland unul dintre consultantii nostri!