Dezinsectie Iasi

Dezinsectie Iasi

Pentru prevenirea si combaterea insectelor daunatoare, va stam la dispozitie prin servicii complete de Dezinsectie. Aceasta operatiune trebuie efectuata periodic, avand in vedere ca insectele, alaturi de rozatoare, sunt printre principalii factori de raspandire a bolilor si microbilor. Printre maladiile transmise de acestea se numara malaria, febra galbena sau temutul virus al meningitei West Nile (tantari), boala Lyme (capuse), pana la periculoasele toxiinfectii alimentare sau chiar tifos, propagate de muste si purici. Dezinsectia are menirea de a va proteja sanatatea si de a va asigura confortul necesar in spatiul de locuit sau la birou.

Pentru un efect garantat al operatiunilor de dezinsectie, Instal Mar apeleaza la cele mai moderne si sigure substante, produse in strainatate si avizate de Ministerul Sanatatii.

Dezinsectia trebuie efectuata pentru toate spatiile locuite sau circulate de oameni (sedii de firma, spatii comerciale, depozite si magazine alimentare, unitati de productie, unitati spitalicesti, scoli si gradinite, parcuri si spatii verzi etc).

Spectrul de actiune al substantelor noastre vizeaza urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plosnite, paianjeni, termite, insecte de plaja, daunatori din depozite si larve.

Elimina disconfortul si pericolele reprezentate de insectele daunatoare, apeland cu incredere la echipa noastra de specialisti. Dezinsectia nu este un capriciu, ci o obligatie.

10 ani

experienta in domeniu

business business
Personal calificat

si tehnologii moderne

personal personal
Avem solutii

pentru orice tip de situatie

solutii solutii

Oferta personalizata

Cere o oferta personalizata, completand chestionarul sau apeland unul dintre consultantii nostri!