Deratizare Iasi

Deratizare Iasi

Nimic nu este mai suparator si mai infricosator decat sa te trezesti in miez de noapte din cauza zgomotelor ciudate din bucatarie ori debara. Alaturi de subsoluri, poduri sau depozite, acestea sunt spatiile prolifice pentru dezvoltarea rozatoarelor, respunzatoare atat pentru raspandirea de boli si microbi, cat si pentru importante pagube de natura economica. Pentru prevenirea si distrugerea rozatoarelor, va stam la dispozitie prin serviciul de Deratizare.

Oferim solutii permanente pentru eliminarea rozatoarelor atat din gradina dumneavoastra, cat si din gospodarie.

Instal Mar foloseste substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitate pentru om sau animale, avizate de Ministerul Sanatatii. Impotriva lor, nicio specie de soareci sau sobolani nu are vreo sansa de a va produce pagube si disconfort. Dar si capcane de la modelele clasice pana la cele mai moderne.

Solutiile noastre permit efectuarea operatiunilor de deratizare atat in spati inchise (scoli, gradinite, hoteluri si cladiri publice sau depozite), precum si in spatii deschise (curti, gradini sau verande).

Identifica din timp semnele prezentei rozatoarelor si ia legatura cu echipa noastra de deratizare. Sanatatea si siguranta familiei tale sunt extrem de importante pentru noi.

10 ani

experienta in domeniu

business business
Personal calificat

si tehnologii moderne

personal personal
Avem solutii

pentru orice tip de situatie

solutii solutii

Oferta personalizata

Cere o oferta personalizata, completand chestionarul sau apeland unul dintre consultantii nostri!