Dezinfectie Iasi

Dezinfectie Iasi

Dezinfectia este complementara actiunilor de curatenie, efectuandu-se in aproape orice spatiu, fie ca vorbim de spatii publice sau de locuit.

Pe langa dezinsectie si deratizare, echipa Instal Mar completeaza gama de servicii profesionale cu operatiunile de dezinfectie.
Dezinfectia consta in actiuni de prevenire si combatere a diferitelor boli infectioase si parazitare manifestate atat la la om, cat si la animale, prin distrugerea microbilor si a germenilor. Actiunea in sine este una de igienizare, urmarind distrugerea germenilor patogeni de pe suprafete.

Dezinfectia este o operatiune absolut necesara in orice cladire publica, in scoli, gradinite si spitale, dar si in unitati de alimentatie si locuri inchise intens tranzitate. Aceasta operatiune se efectueaza periodic, la cererea clientului, ori de cate ori situatia o impune.

Desinfectia se executa atunci cand dorim igienizarea unui spatiu pentru redarea utilitatii, dar si in scop preventiv, atunci cand acesta este curatat periodic. Operatiunea implica folosirea de substante speciale, dar si temperaturi ridicate sau tratament cu raze ultraviolete.

Instal Mar va pune la dispozitie solutia optima in mterie de dezinfectie, cu respectarea celor mai inalte standarde de management si control al calitatii si cu produse avizate de Ministerul Sanatatii.

10 ani

experienta in domeniu

business business
Personal calificat

si tehnologii moderne

personal personal
Avem solutii

pentru orice tip de situatie

solutii solutii

Oferta personalizata

Cere o oferta personalizata, completand chestionarul sau apeland unul dintre consultantii nostri!