Despre noi

Despre noi

Misiunea noastra este asigurarea unui mediu sanatos de viata pentru tine si familia ta, atat acasa, cat si la locul de munca sau in spatiile publice pe care le frecventezi. Acest lucru nu poate fi realizat insa in prezenta bacteriilor si microbilor de tot felul, a insectelor sau rozatoarelor.

Cine suntem

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, executam servicii profesioniste de dezinsectie, dezinfectie si deratizare pentru institutii publice, scoli, gradinite, spatii locative si comerciale, atat la interior si in subsoluri, cat si pentru orice fel de spatii deschise.

Serviciile si produsele noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar-umana, precum si de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Ce facem

Misiunea noastra este asigurarea unui mediu sanatos de viata pentru tine si familia ta, atat acasa, cat si la locul de munca sau in spatiile publice pe care le frecventezi. Acest lucru nu poate fi realizat insa in prezenta bacteriilor si microbilor de tot felul, a insectelor sau rozatoarelor. Daca va confruntati cu vreunul dintre acesti factori extrem de nocivi pentru sanatatea umana, echipa Instal Mar va vine in intampinare cu cele mai eficiente metode de prevenire si combatere.

Activitatea noastra se ghideaza dupa regula celor 3 D: DERATIZARE-DEZINSECTIE-DEZINFECTIE

In cei peste 12 ani de activitate, am pus pe primul loc calitatea produselor si serviciilor noastre, in fata carora rozatoarele, insectele si bacteriile nu au nicio sansa. Portofoliul nostru de clienti cuprinde de la primarii, sedii de institutii, spitale, pana la scoli, gradinite si asociatii de locatari sau locuinte private.

Avantaje

Apeland la echipa Instal Mar, aveti garantia unor servicii de maxima eficienta, prin folosirea celor mai adecvate solutii si substante de lupta impotriva daunatoarelor si a germenilor patogeni, fara risc de toxicitate pentru om.

Produsele noastre sunt autorizate de Ministerul Sanatatii si de institutiile subordonate in materie, fiind certificate ISO in materie de management al calitatii.

Cu Instal Mar, insectele, rozatoarele si microbii nu au nici cea mai mica sansa de a va periclita confortul si sanatatea.

10 ani

experienta in domeniu

business business
Personal calificat

si tehnologii moderne

personal personal
Avem solutii

pentru orice tip de situatie

solutii solutii

Oferta personalizata

Cere o oferta personalizata, completand chestionarul sau apeland unul dintre consultantii nostri!