Daunatori combatuti

Daunatori combatuti

Asiguram linistea dumneavoastra eliminand daunatorii care va cauzeaza probleme. Va ferim astfel de situatii neplacute, alergii, boli si daune materale.

 

Cei mai cunoscuti daunatori sunt:

Rozatoare
Rozatoarele cele mai cunoscute sunt soarecii si sobolanii. Acestia sunt purtatorii unor boli foarte periculoase cum ar fi Salmonella, Ciuma, Febra muscaturii de sobolan, Leptospiroza.

Roaderea face parte din comportamentul natural al acestor vietati. Prin roadere pot distruge alimente, furaje, cabluri, tevi, fitinguri, alte elemente de logistica.


Microbi
Prin actiunile noastre combatem agenti patogeni biologici, bacterii, virusuri, ciuperci, paraziti, agenti patogeni chimici.Sursele de raspandire a acestora sunt diverse si sunt favorizate de anumite conditii propice.
Scopul nostru este sa distrugrem germenii patogeni in toate stadiile de dezvoltare, neutralizarea sau indepartarea din mediul extern, prevenirea si  combaterea bolilor infectioase si parazitare.


Gandaci de bucatarie
Gandacii de bucatarie sunt niste insecte foarte rezistente la insecticidele clasice si se adapteaza foarte usor la conditiile neprielnice de mediu.
Gandacii sunt atat neplacuti prin vederea lor in casa sau in diverse spatii, dar sunt si periculosi prin faptul ca pot transmite diferite boli:  salmonella, dizenterie, febra tifoida ┼či gastroenterita


Purici
Puricii sunt o specie de daunatori ce se hranesc cu sange si inteapa de mai multe ori intr-o serie de intepaturi neplacute care provoaca reactii alergice prin impiedicarea coagularii sangelui.
Combatem puricii folosind insecticide profesionale care nu afecteaza mediul sau organismele parazitate.


Tantari
Tantarii, pe langa faptul ca sunt deranjanti prin intepaturi si efectul acestora (iritatii si mancarimi), sunt si foarte periculosi din cauza bolilor pe care le transmit.
Bolile transmise de catre tantari sunt: malaria, febra galbena, encefalita, febra dengue, filariasis.


Furnici
Furnicile sunt in special deranjante prin prezenta. Nu cosntituie un factor de risc pentru om. Insa pot fi daunatoare daca isi fac cuibul in elementele de lemn ale unei case sau spatiu.
Folosim cele mai noi tipuri de tratamente impotriva furnicilor cum ar fi: capcane cu insecticid gel, seringi cu insecticid gel, granule de insecticid cu atractant impotriva furnicilor sau insecticide prin pulverizare.


Plosnite
Plosnitele perforeaza pielea si se introduc sub piele. Provoaca mancarimi usturatoare si reactii alergice. Pot transmite si boli periculoase. In locuinte plosnitele se gasesc in special in saltele, elementele de lemn ale mobilierului, sub tapet, intrerupatoare, fatade false, etc.
Combatem plosnitele cu ajutorul substantelor profesionale destinate acestor daunatori. Substantele nu sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (implicit oamenilor).


Paianjeni
Paianjenii sunt deranjanti prin panzele cu care captureaza insectele. Desi muscatura lor contine un venin care e alergic pentru oameni, paianjenii musca doar atunci cand se simt in pericol sau sunt atacati. Prezenta paianjenilor cat si a insectelor care i-au atras in spatiul respectiv poate fi combatuta cu metode moderne. Noi tratam atat efectul, cat si cauza.


Termite
Termitele sunt un daunator ce provoaca pagube masive. Termitele rod in special elementele din lemn dar si hartie sau izolatie.
Daca observati prezenta termitelor, actionati cat mai repede pentru a va salva bunurile.

 

Acestia sunt doar cativa din daunatorii cei mai des intalniti pe care ii combatem. Apelati la serviciile Instal Mar pentru a scapa de neplaceri.

10 ani

experienta in domeniu

business business
Personal calificat

si tehnologii moderne

personal personal
Avem solutii

pentru orice tip de situatie

solutii solutii

Oferta personalizata

Cere o oferta personalizata, completand chestionarul sau apeland unul dintre consultantii nostri!